Conference League

Στην τελική ευθεία για Αραράτ, μοναδικός απών ο Μπράμπετς στον Άρη

Με τον Γιακούμπ Μπράμπετς να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα διεξήχθη και η σημερινή (1/8) προπόνηση του Άρη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη ρεβάνς με την Αραράτ.

Πρωινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» περιλάμβανε το σημερινό (1/8) πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη που έκαναν ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και τακτική, στο πλαίσιο τη προετοιμασίας τους για το δεύτερο ματς κόντρα στην Αραράτ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League,

Μοναδικό απουσία
για τον Τόλη Τερζή ήταν για μια ακόμα φορά αυτή του Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και ουσιαστικά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στην ρεβάνς των «κίτρινων» με την ομάδα από την Αρμενία.

Αύριο, Τετάρτη, η προπόνηση του Άρη θα γίνει και πάλι στο γήπεδο της ομάδας και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Τερζή.

Το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου
Σε ό,τι αφορά στα… εξωαγωνιστικά, τώρα, η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης όσο και του Μόουζες Οντουμπάτζιο θα διεξαχθεί στις 19:00 στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Παράλληλα, μισή ώρα νωρίτερα, ήτοι στις 18:30, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή και ενός ποδοσφαιριστή της Αραράτ ενώ θα ακολουθήσει στις 19:00 προπόνηση στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x